Care

Bij Aloxxi is het beschermen en behouden van de kleur en de gezondheid van het haar van groots belang. Onze ColourCare formules zijn vrij van sulfaten, natriumchloride en parabenen en zijn voorzien van een unieke mix van 10 botanische extracten die de levensduur van uw kleur verlengen en de gezondheid van het haar behouden.

 

 

Colour Care Hydrating Shampoo
Italiaanse schoonheidsgeheimen worden onthuld met deze kleurbeschermende, hydraterende shampoo. Het is verrijkt met olijf-, jojoba- en avocado-olie, gehydrolyseerde keratine en zijde aminozuren. Deze zijdezachte formule beschermt het haar tegen de zon en schade door UVB-stralen. Het bevat 10 unieke ani-ageing extracten die het haar beschermen, herstellen en versterken. Het haar wordt glanzend en gezond.

Colour Care Hydrating Conditioner
Italiaanse schoonheidsgeheimen worden onthuld met deze kleur-beschermende, hydraterende conditioner. Het is verrijkt met olijf-, jojoba- en avocado-olie, gehydrolyseerde keratine en zijde aminozuren. Deze zijdezachte formule beschermt het haar tegen de zon en schade door UVB-stralen. Het bevat 10 unieke ani-ageing extracten die het haar beschermen, herstellen en versterken. Het haar wordt glanzend en gezond.

Volumizing & Strengthening Shampoo
Deze shampoo zorgt voor volume, kracht en verzorgt de kleur. Met dezelfde appel stamceltechnologie die ook in huidverzorgingsproducten worden gebruikt om alle tekenen van veroudering te bestrijden en de huid te verbeteren, verhoogt deze conditioner het volume van het haar van binnenuit, beschermt de kleur en hydrateert tijdens het stylen. Een mix van 10 antioxiderende extracten helpen de haarkleur beschermen tegen de zon en UV-stralen.

Volumizing & Strengthening Conditioner
Deze conditioner zorgt voor volume, kracht en verzorgt de kleur. Met dezelfde appel stamceltechnologie die ook in huidverzorgingsproducten worden gebruikt om alle tekenen van veroudering te bestrijden en de huid te verbeteren, verhoogt deze conditioner het volume van het haar van binnenuit, beschermt de kleur en hydrateert tijdens het stylen. Een mix van 10 antioxiderende extracten helpen de haarkleur beschermen tegen de zon en UV-stralen.

Dry Shampoo
Ideaal voor alle haartypen. Deze onzichtbare droogshampoo reinigt en verfrist het haar zonder een laagje achter te laten. Natuurlijke ingrediënten absorberen de overvloed aan oliën. Het haar wordt gezuiverd en fris. Verzorgende ingrediënten zorgen voor de hoofdhuid, terwijl UV beschermers de kleur van uw haar beschermen.

Colour Rich Treatment Masque
Het haar wordt maximaal gehydrateerd met dit plantaardige rijke “one of a kind” plantaardige, volle, intensief hydraterend masker. Exotisch boters, zoals Karité en Cupuacu zorgen ervoor dat het vocht diep doordringt in de haren. Het haar wordt versterkt en beschermt met een unieke mix van 10 botanische extracten. De resultaten zijn een sterke verbetering op de vochtbalans en een uitstekende glans en gladheid.

Leave-in Conditioner
Deze gewichtloze formule voedt en ontwardt het haar. Het versterkt en revitaliseert het beschadigde en gekleurde haar.