Colour

Aloxxi biedt een uitgebreid en eenvoudig programma aan, waarin intense, pigmentrijke kleuren en baanbrekende, technologische ontwikkelingen de hoofdrol spelen, zodat u de prachtigste kleurresultaten bereikt.

 

 

Chroma Permanent Crème Colour
Goede kleur begint met een goede conditie. Aloxxi Chroma Permanente Crème Colour zorgt ervoor dat het haar prachtig blijft tijdens en na het kleuringsproces. Chroma introduceert CDP COMPLEX ™ en garandeert een volledige dekking. Het heeft hydraterende eigenschappen en zorgt voor een briljante glans tot in de haarpunten.

Tones Demi-Permanent Colour
TONES® is de perfecte demi-permanente partner voor Aloxxi’s CHROMA® Permanent Creme Colour. Geformuleerd met CDP Complex voor verzorging. Het intensiveert de kleur en beschermt het haar. Deze kleuring zorgt voor 80% grijsdekking en gezond, glanzend haar.

Lighteners
Creëer een prachtige blonde kleur met Aloxxi Ultra, White en Blue Lighteners. Gemaakt voor zowel een deel, als een gehele blondering. Aloxxi White en Ultra Lighteners creëren natuurlijke tinten, Aloxxi Blue Lightener haalt de warmte uit het haar. Ze hebben een stevige structuur voor een precieze toepassing.