Support

Aloxxi biedt een volledige lijn hoogwaardige producten aan om de services in de salon uit te breiden, en de uitstraling en gezondheid van het haar te optimaliseren.

 

 

Pro Colour Prime
Colour Prime Pre-Color is een zachte reiniging. Het voorkomt irritatie aan de hoofdhuid en herstelt poreus haar. Voor elke kleurbehandeling gebruiken voor het verzorgen van het haar en een gegarandeerd langdurig resultaat.

Colour Lock 
Deze plantaardig verrijkte formule is een reiniging en conditioner in één. Het antioxiderende complex herstelt de PH waarde van het haar, sluit de haarschubben en neutraliseert het peroxide residu na elke kleurbehandeling. Het geeft een langdurig resultaat en een levendige kleur.

Keratin Treatment
Herstellende, revitaliserende en krachtige proteïne behandeling voor dof haar. Een combinatie van keratine, groenten, haver en tarwe ingrediënten laten het haar herleven, maken het handelbaar en laten het glanzen. Een mix van 10 botanische extracten beschermen het haar en herstellen het haar zodat het er mooi en gezond uitziet.

Extreme Reconstructor
Versterk chemisch behandeld haar van binnenuit met deze unieke reconstructor. Het dringt diep door tot aan de haarvezel en beschermt het haaroppervlak. Een formule met gepatenteerde polymeertechnologie. Het voorkomt haarbreuk en het haar wordt sterk, handelbaar en glanzend.

Barrier Crème
Een rijke hydraterende crème, die de huid beschermt tegen vlekken en irritatie als de kleur wordt aangebracht.

Botanic Oil
Een stimulerende conditioner die het haar versterkt, verzacht, handelbaar en glanzend maakt.